Sobotne aktivnosti za družine – Trubarjev gaj

DSC_0565

 

Od 1. aprila dalje bomo skupaj z gostinskim lokalom Trubarjev gaj pripravljali ideje za dopoldanske sobotne aktivnosti za družine. Naš aprilski izziv bo RAŠICA, ki se ponaša z nazivom “reformacijsko mesto” in mi reformacijo razumemo kot poziv k drugačnosti, kot povabilo k aktivnemu doživljanju okolja. Spremljajte napovednike na tej strani oz. na plakatnih mestih na Trubarjevi domačiji!

GESLO v mesecu APRILU:  RAŠICA

SOBOTA, 1. aprila 2017 (na sprehod po okolici se bomo odpravili peš).

9:00-10:00 Zbiranje in prijave, izdelava izdelka (po izbiri).
10:00-11.00 Družinski sprehod z aktivnostmi med potjo za vso družino.

Predhodne prijave s številom in starostjo udeležencev so zaželene (info@zavod-parnas.org, 041 833 456 ali pri osebju lokala). Vstopnina: predšolski in šolski otroci 3 EUR (otroci do 4. leta brezplačno), odrasli 2 EUR.

(Skupaj z otroki  naj se aktivnosti udeleži vsaj ena odrasla oseba. Cena vsebuje izdelavo enega izdelka na delavnici in animacijo na poti. V primeru slabega vremena program prilagodimo). 

Krčma TRUBARJEV GAJ na Trubarjevi domačiji je lahko odlično izhodišče za vodene sprehode, kolesarska vodenja in pohode po tematskih poteh v okolici. Lokacija je dostopna z javnim in lastnim prevozom, ima prijeten gostinski lokal in dovolj parkirnih prostorov.