PARNAS Zavod za kulturo in turizem, Velike Lašče info@zavod-parnas.org +386 41 833 456

Kulinarični festivali Uživam tradicijo 2019

Objavljamo nabor kulinaričnih festivalov, ki bodo v letu 2019 potekali v okviru projekta Uživam tradicijo Interreg V-A Slovenija-Hrvaška (delno ali v celoti) ob sodelovanju projektnih partnerjev in njihovih dediščinskih skupnosti.

Za vse dodatne informacije lahko sodelavci Parnasove dediščinske skupnosti  kontaktirate Metko Starič, vodjo projektov (na e-mail info@zavod-parnas.org, ali GSM 041 833 456).

PROGRAM
kulinaričnih festivalov 2019

 

Za člane dediščinske skupnosti Parnas je sodelovanje na vseh prireditvah brezplačno.

Predlagamo, da katero od vsebin planirate  v svojih letnih programih dela kot mednarodno sodelovanje in si stroške svoje predstavitve in potne stroške pravočasno planirate v programih rednega/projektnega financiranja s strani vaših lokalnih skupnosti.

V letu 2018 se se čezmejnim aktivnostim festivalov zelo uspešno pridruževali prostovoljci Zavoda Parnas (Ribarska fešta, Štruklijada, Tisočletja kulinarike, Festival božičnega kruha na Žumberku in v Prezidu), člani Društva za ohranjanje dediščine Gradež (Štruklijada, Tisočletja kulinarike), Turističnega društva Notranjska (Tisočletja kulinarike) in Društvu upokojencev Loški Potok (Štruklijada, Festival božičnega kruha v Prezidu) – za izkušnje lahko vprašate tudi njih!