Kraj izvedbe: na vaši šoli ali na Trubarjevi domačiji    

PARNAS – vsi programi za šole 2016-17

Učenci se urijo v rokodelskih veščinah, podrobneje spoznajo knjigoveške materiale in postopke ter izdelajo prazno knjigo formata A6 v trdi polplatneni vezavi (šivan knjižni blok, 16 strani, trde platnice, oblečene v kombinacijo platna in papirja). Vsa orodja in materiale dobijo pri nas, izdelane knjižice odnesejo s seboj.

Primerno za: 2. in 3. triada – najbolje: 6. razred
Število otrok v skupini: en razred naenkrat
Trajanje programa: 2 uri (lahko izpeljemo tudi v dveh šolskih urah)
Vstopnina: 5,5 EUR na učenca (v šol. letu 2017/18 – 6 EUR na učenca)

Plačilo: na podlagi naročilnice vam izstavimo e-račun.   Poleg vstopnine za prihod do vaše šole zaračunamo še potne stroške od Velikih Lašč.

Izvedba na Trubarjevi domačiji je možna le v povezavi z osnovnim programom Trubarjeve domačije, ki se plača posebej (2 EUR), in v našo ceno ni vključen. Na ta program se lepo naveže tudi program Pri suhorobarju (celoto priporočamo kot tehniški dan za 6. razred!)

VAŽNO: Na delavnici BUKVICE na vaši šoli lahko izdelujete tudi knjige večjega formata (A5) ali knjige z večjim obsegom strani in predhodno pripravljeno vsebino (v tem primeru vsebine pripravite in razmnožite sami). V knjigoveškem dopoldnevu na vaši šoli lahko izdelujemo tudi po več izdelkov (npr. šivana miniaturka in knjiga A6). Trajanje in ceno delavnic, ki odstopajo od razpisane, uskladimo v predhodnem dogovoru.

Prijave: 041 833 456 ali info@zavod-parnas.org